Innovatív pénzügyi megoldások

CFO pénzügyi szolgáltatások

Teljes értékű pénzügyi igazgatói szolgáltatások részköltségen.

Korszerű pénzügyi menedzsment

CFO szolgáltatásaink

Nem minden cégnek van szüksége főállású pénzügyi igazgatóra, ám a legkorszerűbb pénzügyi menedzsment módszerek számukra is elérhetők és szükségesek.

Szakmai együttműködés keretében vállalata pénzügyi vezetését, teljesítmény növelést, fejlesztését tudjuk megvalósítani az Ön cégénél. 

Innovatív pénzügyi megoldásokat, élenjáró pénzügyi módszereket és technológiát, vállalata pénzügyi folyamatai tekintetében pedig nyugalmat kínálunk a tulajdonosoknak, cégvezetőknek, start-up vállalkozásoknak. 

Részmunkaidős, kiszervezett és virtuális pénzügyi igazgatói (CFO) megoldások az Ön cégének.

Miért jó ez Önnek?

  • Ön a vállalati pénzügyek teljes körére kiterjedő professzionális szolgáltatást kap, így az energiáját üzletfejlesztésre, termékfejlesztésre fordíthatja.
  • A szolgáltatások és a hozzáférhető tudás igényei szerint rugalmasan változhat .
  • Gazdasági/pénzügyi előny a piacon: A legújabb technológiákhoz és módszerekhez juthat hozzá részköltségen.
Élenjáró módszerek

Szolgáltatásaink:

Üzleti tervezés és előrejelzés

a legjobb gazdasági döntésekért:

Létrehozzuk az üzleti tervezési folyamatot, összeállítjuk éves vagy középtávú üzleti tervét. Naprakész, akár több változatot tartalmazó pénzügyi előrejelzést készítünk az Ön számára, amely lehetővé teszi, hogy még megalapozottabb és még jobb döntéseket hozzon a vállalati siker érdekében.

Pénzügyi tréning és mentorálás

tudás, és eszközök az Ön kezében

Az Ön csapatának tagjaként komoly szakmai hozzáadottértékkel járulunk hozzá vállalata működéséhez kooperációnk ideje alatt és azon túl is. Az együttműködés során átadjuk azokat a pénzügyi eszközöket és tudást, amelyeket alkalmazva sikeresen előre mozdíthatja cége fejlődését.

Kockázat menedzsment

kockázat minimalizálás
a fenntartható fejlődés érdekében

Mérje fel és csökkentse üzleti kockázatait támogatásunkkal! Gondosan és részletesen felülvizsgáljuk vállalatára vonatkozó összes szabályozási követelményt, áttekintjük a működési kitettségeket és kockázatokat, optimalizáljuk a belső folyamatokat. Kapcsolatba lépünk adózási, számviteli és jogi csapatával, hogy optimalizáljuk pénzügyi stratégiáját és minimalizáljuk a kockázatoka

Pénzügyi modellezés

a sikeres növekedés érdekében:

Vállalkozása pénzügyeinek egyszerű áttekinthetősége kulcsfontosságú a sikeres növekedéshez. Világos és átfogó pénzügyi modellt adunk az Ön kezébe. A modelleket használhatja likviditás tervezésre, tőkebevonáshoz, segítségükkel könnyen átláthatja, hogy cége jó irányba halad.

Pénzügyi átvilágítás

Elemzés a pénzügyi tisztánlátás érdekében

Szeretné tisztán, objektíven látni vállalkozása jelenlegi pénzügyi helyzetét? Összegyűjtjük és elemezzük a vállalata folyamatait, pénzügyi információit, és ez alapján részletes jelentést készítünk vállalkozása pénzügyi helyzetéről. Az elemzés eredményeként teljes pénzügyi áttekintést kap az vállalkozása pénzügyi vonatkozásairól kiemelve a javítandó területeket, az üzleti kockázatokat, költségcsökkentési lehetőségeket. Javaslatokat teszünk a legjobb gyakorlat szerinti pénzügyi folyamatok kiépítésére, ezeket a fenntartható  növekedés és a pénzügyi siker érdekében egy ütemtervben is összefoglaljuk. A pénzügyi átvilágítást követően Ön sokkal jobb helyzetben lesz ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzon az cége növekedése felé vezető úton.

Töltse le pénzügyi elemzés dokumentumunkat!