Operatív pénzügyi irányítás mesterfokon

Kontrolling szolgáltatások

Kiváló kontrollerekből álló csapatunk rendelkezik azzal a tudással, eszközökkel és tapasztalattal, amelyek a pontos, áttekinthető és hasznos pénzügyi jelentések készítéséhez nélkülözhetetlenek.

Operatív pénzügyi irányítás mesterfokon. Tegyen szert részletes és naprakész üzleti adatokra s ezzel piaci előnyre támogatásunkkal. Heti, havi részletes üzleti jelentések, ad-hoc elemzések, értékelések az értékesítésről, projektekről, a termelésről, pénzügyi eredményekről. 

Könyvelőjével, számviteli csapatával együttműködve növeljük a pénzügyi és jelentéskészítési folyamatok hatékonyságát. A kontrolling szemléletet kiterjesztve vállalata teljes működésére minden folyamatáról részletes adatok, elemzések állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy Ön növelni tudja működése rugalmasságát, vállalati profitját.

Az Ön piaci előnyei a kontrolling által: 

  • Ön rendszeresen kap részletes, könnyen áttekinthető, naprakész pénzügyi és teljesítmény információkat kap vállalkozása működésről melyek biztos alapot jelentenek a gyors, eredményes üzleti döntésekhez.
  • Elemzéseink alapján láthatóvá válnak azok a pontok, ahol be kell avatkoznia az eredményesebb működés érdekében. Kezelje a problémát, mielőtt megjelenne!
  • Az Ön vállalkozása a legkorszerűbb kontrolling módszerekhez jut hozzá, az ön cégének igényeire szabva, kedvező költségen, munkatárs felvétele nélkül.
Naprakész üzleti adatok

Kontrolling szolgáltatásaink

Pénzügyi jelentések készítése

a hatékony döntésekhez

A rendszeres, világos és pontos pénzügyi kimutatás kulcsfontosságú az Ön számára is. A gyorsan változó üzleti környezetben egyre fontosabb, a jó, és gyors döntések meghozatala. Naprakész, könnyen érthető, átfogó heti, havi vezetői beszámolók segítenek felismerni vállalkozása pénzügyeivel kapcsolatos kihívásokat, problémákat, elemzéseink támogatást adnak hatékony döntéseihez.

Töltse le vezetői riport mintánkat!

Kontrolling folyamatok optimalizálása

a pontos, naprakész üzleti adatok összeállításához

Vállalkozása folyamataira kiterjedő kontrolling szemlélet elősegíti a teljes értéklánc minden eleméről a részletes adatgyűjtést és mérést, KPI-ok kialakítását, a célok kitűzését és visszamérését. A pénzügyi eredmények mellett a vállalati működés minden területéről, a teljesítmény mérőszámairól részletes kimutatást és elemzést kap.

Üzleti intelligencia,
Adatvizualizáció

a könnyű áttekinthetőség érdekében

Újraértelmezzük, naprakészen elérhetővé és átláthatóvá tesszük üzletmenete adatait interaktív BI megoldásaink, vezetői riportjaink és adatvizualizációs szolgáltatásaink segítségével.

Megfelelő módon megjelenített adatokkal mély és azonnal érthető betekintést nyújtunk üzleti folyamatai alakulásába. Ilyenformán az összes adat, szám értelmet nyer! Üzleti intelligencia és vizualizációs megoldásaink segítségével egyszerűbb lesz a trendek, tervtől való eltérések észlelése, az üzleti célok követése.

Töltse le vezetői riport mintánkat!

Számviteli tanácsadás

az Ön vállalkozására optimalizált rendszer kialakításához.

A hónap, negyedév és évzárások mindig mozgalmasak egy cég életében. Nagyon sok folyamatot kell végrehajtani rövid időn belül ahhoz, hogy a tulajdonosoknak, a menedzsmentnek prezentálni tudjuk a valós számokat, eredményeket. Mi ebben a helyzetben is segítünk enyhíteni az Önre nehezedő nyomást, a külső könyvelővel való hatékony kapcsolattartást. 

Néhány módszer a folyamatok javítására: nagy volumenű tranzakciók feldolgozása, banki, vevői, szállítói egyeztetések, a főkönyv alapján vezetői számviteli kimutatások előállítása, időszaki zárási folyamatok bevezetése.