Hatékony vezetői megoldások

Menedzsment szolgáltatások

Komplex menedzsment kihívások megoldása innovatívan, az üzleti kiválóságért.

Innovatív módszerek különleges helyzetekre

Menedzsment szolgáltatásaink

Váratlan, eddig nem ismert, esetleg krízisszerű helyzettel kell szembenéznie? Elakadt egy nagy projektje? Ez a pillanat minden vállalkozás életében eljön. Az ilyen feladatok és kihívások gyors és hatékony megoldásában segítjük Önt úgy, hogy első lépésként elhárítjuk az akadályt, majd pedig hosszútávú, fenntartható megoldást dolgozunk ki az Ön számára.

Interim pénzügyi menedzsment

Pénzügyi vezető-váltás, gazdasági nehézség esetén egy komplex szakmai tudással rendelkező interim pénzügyi szakemberrel gyorsan és hatékonyan áthidalható a felmerülő nehézség.  

Interim pénzügyi igazgató alkalmazásával áthidalhatja az időszakot az új pénzügyi vezetője felvételéig, és/vagy szükség esetén, rövid időre csatlakozunk cégéhez speciális feladatokra. Segítsük optimalizálni a vállalati stratégiát, bevezetni ERP vagy pénzügyi rendszereket, felgyorsítani a növekedést vagy felkészülni egy tranzakcióra.

Az interim pénzügyi igazgató, operatív vezetőként, változás menedzserként és tanácsadóként is segíti vállalkozása vezetését. Ön egy magasan képzett, tapasztalt, vezető szakembert kap, aki azonnal munkába tud állni, s ezért vállalkozása az elvégzett munka alapján kizárólag napidíjat fizet.

Változás- és krízísmenedzsment

Túl gyorsan nő a cége? Új technológiát, informatikai rendszert tervez bevezetni? A régi folyamatok nem hatékonyak a működés irányításához? Segítünk Önnek változás menedzsment tapasztalatunkkal.  

Elvileg jól megy az értékesítés, még sincs elég készpénz a cégben? Szaporodnak a vevői reklamációk, ám nem találja az okát? Egyik napról a másikra felfordult a piac? Túl sűrűn cserélődnek a munkatársak? Ezek olyan jelek, amely krízisre figyelmeztetnek. Mi segítünk ezek feltérképezésében, és elhárításában.

Változás menedzsment szolgáltatásunk keretében gyors helyzetfelmérés után, javaslatot teszünk a krízis gócók hatékony felszámolására, majd együtt Önnel együtt kidolgozzuk a vállalkozás középtávú új stratégiai tervét a fenntartható üzleti működés érdekében.

Pénzügyi folyamatok automatizálása

Dolgozzon másként hatékonyabban, ne pedig többet – A legújabb pénzügyi technológiák és folyamat automatizálási szolgáltatások bevezetésével ebben nyújtanak Önnek hatékony megoldásokat.

A felhőtechnológia örökre megváltoztatta az üzletvitelt. Ennek előnyeit az Ön vállalat is ki tudja használni. Tartson lépést a technológia adta lehetőségekkel a lehető legnagyobb biztonság mellett, hogy az Ön vállalata is integrált környezetben használja a legújabb rendszereket, így biztosítva üzleti adatai jobb átláthatóságát, folyamatos hozzáférhetőségét és pontosságát.

Szakértő partnereinkkel megkeressük vállalkozása számára a legújabb, bevált, biztonságos felhőtechnológiai megoldásokat, amelyeket megtervezünk az Ön cégére szabva, megvalósítunk és támogatási szolgáltatásainkon keresztül üzemeltetünk Önnek.