KÜLDETÉS ÉS VÍZIÓ

Rólunk

Víziónk:
A magyar vállalatok pénzügyi, gazdasági tudását és tudatosságát fejlesztve Magyarország és Közép-kelet Európa legnagyobb, élenjáró virtuális CFO szolgáltatójaként az Ön munkáját támogatni.

.

Küldetésünk

A magyar vállalkozói szektor számára is elérhetővé és gyakorlattá tenni az élenjáró, legjobb szakmai gyakorlat szerinti vállalati pénzügyi, kontrolling, üzleti intelligencia módszereket és eszközöket.

A vállalati pénzügyi tudatosságot magasabb szintre emelve növelni a cégek hatékonyságát, nyereségességét így biztosítva, hogy a cégtulajdonosok, vállalatvezetők energiáikat üzletfejlesztésre, szakmai irányításra fordíthassák.

Vállalati értékeink:

Szakmai kiválóság
Átadott tudásunk értéke az élenjáró módszerek alkalmazása mellett, kollégáink nemzetközi és hazai projekteken szerzett tapasztalatában és széles körű tudásában rejlik.

Együttműködés
A közös munkában az együttműködésben rejlő szinergiákra építünk, amely megadja azt a többletet, ami a jó vállalatokat kiválóvá teszi.

Szenvedélyes problémamegoldás
Komplex üzleti tapasztalataink, innovatív problémamegoldó képességünk, rugalmassá és kreatívvá tesznek minket. Célunk, hogy projektjeink során képesek legyünk felülmúlni az Ön igényeit.

Felelősségvállalás
Azt tesszük, amit mondunk és felelősséget vállalunk tetteinkért és megoldásainkért.

Cégvezetés​

Szakmai életút

Több mint 25 éves nagyvállalati felsővezetői tapasztalattal és 10 éves felsőoktatási háttérrel rendelkező pénzügyi szakember, vállalatvezető. 

Multinacionális nagyvállalatok pénzügyi igazgatójaként részt vett akvizíciók előkészítésében, vállalategyesítési projektben, nagy volumenű IT (SAP), kontrolling, infrastruktúra és gyártó beruházások projekt előkészítésében és menedzselésében. 

A pénzügyi szakmai feladatok mellett első számú vállalatvezetőként volt felelős termelő és szolgáltató vállalatok stratégiaalkotásáért, megvalósításáért, termékbevezetésekért, a cégek hatékony és eredményes működtetésért. Gyakorlatot szerzett változás- és krízis menedzsment, szervezetfejlesztés területein is. 

Szakterületei: stratégia menedzsment, változásmenedzsment, nagyértékű beruházások előkészítése és projekt menedzsmentje, folyamatoptimalizálás, kontrolling, BSC és tervezési rendszerek kialakítás és optimalizálása.